21 Mart 2010 Pazar

Modern ve şık bir prefabrik yapı örneği, iPAD | Prefabrik Evler

ipad prefabrik evlerBachkit adlı, çığır açan prefabrik evi de tasarlayan Yeni Zelanda'lı mimar Andre Hodgskin yeni bir prefabrik yapı tasarımıyla yeniden gündemde. IPAD, tamamıyla kitset olarak dizayn edilmiş, basit ama şık ve modern bir prefabrik ev.

IPAD, modüler yapısının avantajlarını sonuna kadar kullanıyor. Bu prefabrik yapı, tek kişilik kullanımlara açık olduğu kadar modüler yapısı nedeniyle istendiği kadar birim eklenerek kalabalık yaşamlar için de uygun bir prefabrik ev haline gelebiliyor. Tek yatak odalı stüdyo tipi tatil evi, ikinci bir ev, ofis ya da turizm amaçlı kullanılabilecek mükemmel bir dizayna sahip.

prefabrik ev dış cephe fotografı

Dış kaplama ve renk konusunda seçenekleri olan bu modern prefabrik yapı, tek olarak 50 m2'lik birime sahip ve Yeni Zellanda'daki satış bedeli yaklaşık 125.000$ civarında.

Yerleştirileceği arazide temel ile ilgili ön hazırlık yapılmasına gerek olmayan IPAD, ayaklar üzerinde zemine sabitleniyor ve kit halinde üretilmesi nedeniyle de kolaylıkla istenilen yere konteynerler vasıtasıyla ulaştırılabiliyor.

IPAD prefabrik yapı

prefabrik evler dış cephe

ipad prefabrik ev dış cephe

prefabrik evler iç dekoru

Etiketler: prefabrik ev, prefabrik villa, modern prefabrik tasarım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder