18 Mart 2010 Perşembe

Bahçeniz için prefabrik kabin tasarımı, Walden | Prefabrik Evler

bahçede kullanabileceğiniz hoş bir prefabrik yapıBahçe işleri ile uğraşmayı seviyorsanız ve büyükçe bir bahçeniz varsa, Nils Holger Moormann tarafından tasarlanmış Walden adlı bu küçük prefabrik yapı ilginizi çekebilir.

Moormann, çift taraflı kullanılabilecek tarzda tasarladığı bu ahşap prefabrikde bir bahçede kullanılan her türlü aleti depolamak için yarattığı çözümlerle dikkat çekiyor.

Yapıda açılan farklı büyüklükteki boşluklarla çeşitli bahçe malzemelerine yer sağlanmış. Fakat bu prefabrik kabini sadece eşya deposu gibi de görmemek lazım. Moormann aynı zamanda hoş vakit geçirmek isteyenler için de bazı ayrıntıları unutmamış. Tam ortada yer alan açılabilir tenteli bölümde yemek yenebilecek bir alan bulunmakta. Aynı zamanda kısa dinlenmeler için yatılabilecek bir alan, bir teras ve gerektiğinde odunluk olarak kullanılabilecek bölüm bu hoş ayrıntılardan birkaçı. Bu ilginç prefabrik kabinin ölçüleri ise yükseklikde 386cm, derinlikde 110cm ve uzunlukda 650cm.

bahçe için prefabrik kabin

Moormann'ın sitesindeki prefabrik yapı planları ve açıklamalarıyla "evinize dönmek istemeyeceksiniz" sloganı ile tanıtılan bu ilginç yapı hakkında daha ayrıntılı bilgilere erişebilirsiniz.

prefabrik kabin fabrikasyon

prefabrik kabin yemek bölümü

prefabrik kabin yatak bölümü

prefabrik kabin plan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder