23 Mart 2010 Salı

Hive Modular'dan küçük ve işlevsel tasarımlı prefabrik villa modeli | Prefabrik Evler

Hive Modular, B-Line serisi prefabrik villalar basitçe bar şekilli olarak tanımlanabilir. Konteyner tarzı tasarıma sahip modüllerin birleştirilmesiyle oluşturulmuş bu villalar, genel yapıya yapılan eklemelerle sizin seçebileceğiniz farklı büyüklüklerde hazırlanabiliyor.

Konteyner tarzı mimari, yapının formunu modernliği bozmadan basite indirgerken aynı zamanda kurulum ve imalat maliyetlerini de makul seviyelere çekmeye yardımcı oluyor.

Oturma odası, açık mutfak, yemek odası, 1 yatak odası, banyo ve tuvaletten oluşan giriş katında zeminler laminent parkeyle döşeli. Evin ikinci katında ise biri ebeveyn banyolu 2 yatak odası, ayrı bir banyo-tuvalet ve çamaşırlık bulunmakta.

B-Line serisi prefabrik evler, Türkiye'de henüz şehir yaşantısında karşılaşabileceğimiz örneklerden olmasa da yazlık ya da şehir dışında arazisi olan kişiler için düşük maliyetleri ve modern görünüşleri ile oldukça cazipler. Bu seri ve daha farklıları için Hive Modular web sitesinde daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Hive Modular, B line, prefabrik villa, konteyner ev

modern prefabrik villa

konteyner prefabrik, villa

prefabrik villa

prefabrik villa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder