20 Mart 2010 Cumartesi

Taşınabilir prefabrik ev, Sustain MiniHOME | Prefabrik Evler

Sustain Prefabrik EvSustain MiniHOME, Kanada Toronto'da kurulu küçük bir prefabrik ev yapım firması. Doğa dostu ve ekolojik prefabrik yapılar tasarlayan Sustain, tasarladığı ya da hayata geçirdiği projelerle de bir çok ödül almış durumda.

Bir parça yürüyen karavan havasında olan bu prefabrik evler, fotoğraflarda da görüldüğü gibi mobilize olmasını sağlayan tekerleklere ve bir yerden bir yere taşınmayı kolaylaştıran çekici koluna sahip. Bu özelikleri ile Sustain MiniHOME istediğiniz yere kolaylıkla taşınabilmekte ve gerek duyduğunuzda da yeri değiştirilebilmekte.

prefabrik ev dış görünüş

Firmanın ürettiği bu prefabrik ev, ekolojik özelliklerinin yanında insan sağlığına da önem veren bir takım özelliklere sahip. Prefabrik yapı ve evlerin çeşitli özelliklerine ulaşabileceğiniz sitelerinde de belirttikleri gibi, çoğu fabrikasyon mamülü ürünlerde ancak uzun kullanım süreleriyle kaybolan zehirli toksik gazlar, yine zehirleyici özelliklere sahip formaldehit ve bir plastik türevi olan vinil bu prefabrik evlerin imalinde kullanılmamış. Kullanılması zorunlu kimyasal malzemeler yine bu amaçla su ya da bitkisel bazlı ürünlerden seçilmiş.

Sade bir iç dekorasyona sahip bu prefabrik yapılar, doğa ile içiçe yaşamak isteyenler hoş bir seçenek.


prefabrik ev nakliyat ve taşınma
Prefabrik ev tır vasıtasıyla naklediliyor.


prefabrik ev banyo
Prefabrik ev banyo ve tuvaletten bir görünüm.


prefabrik ev oturma odası ve mutfak
Prefabrik ev oturma odası ve mutfaktan bir görünüm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder