23 Mart 2010 Salı

Telif Hakları ve Koşullar | Prefabrik Evler

WEB SAYFASININ İÇERİĞİ
Prefabrikyapi.blogspot.com sitesi, kişisel bir hobi blogu olup, Dünya ve Türkiye'den modern prefabik ev ve yapı ile ilgili bilgilerin, prefabrik yapı üreticilerinin ya da tasarımcılarının ya da satıcılarının sitelerinden edinilen bilgilerin derlenmesi ve kişisel görüşlerin eklenmesiyle oluşturulmuştur. Site içinde yer alan resim ve fotoğraflar, yine yukarıda sözü edilen üretici firma, tasarımcı ya da satıcılarınn, tanıtım amacıyla paylaşıma açtığı imajların toplamından oluşmaktadır. Prefabrikyapi.blogspot.com sitesi, fikri mülkiyet haklarına duyduğu saygı nedeniyle; içeriğinde yer alan ve tasarım - üretim süreci sonucunda oluşturmuş örneklerin gerçek sahiplerine ve varsa fotoğrafçılarına, aynı içerik içinde birer dış link vasıtasıyla, içeriği oluşturan asıl sahiplerin onlar olduğunu belirtmiştir.

TELİF HAKKI UYARISI
Prefabrikyapi.blogspot.com sitesinde yayınlanan bütün yazılı içerikler, fotoğraflar, grafikler, resimler, çizimler, işaretler, logolar, ses ve video parçaları (toplam "İçerik"), prefabrikyapi.blogspot.com ve/veya orjinal içerik sağlayıcılarına aittir.

Prefabrikyapi.blogspot.com tarafından oluşturulan ve orjinal TÜRKÇE içerik olarak, TÜRKİYE'DE İLK DEFA YAYINLANMA özelliği olan içeriğin tümü veya bir kısmının her hangi başka bir yayında kullanılması veya dağıtılması, prefabrikyapi.blogspot.com tarafından verilen açık yazılı izni gerektirmektedir. Web sayfalarımızdaki içeriğin tamamını veya bir kısmını prefabrikyapi.blogspot.com$amp;#8217;nun açık yazılı rızası olmadan düzenli bir biçimde alıntılayarak veya düzenleyerek tekrar kullanamazsınız.

Özellikle, reklam geliri elde etmek amacı ile açıldığı belli olan, orjinal herhangi bir içerik taşımayan ve orjinal içerik üreten sitelere saygı göstermeden içerikleri doğrudan ya da dolaylı alarak, değiştirerek ya da alıntılayarak kullanan siteler hakkında gerekli yerlere başvurularak spam site uyarısı yapılacaktır.


MÜLKİYET HAKKI İHLALİ BİLDİRİSİ
Prefabrikyapi.blogspot.com başkalarının fikri mülkiyet haklarına saygı duyar. Kendi oluşturduğunuz içeriğin fikri mülkiyet haklarınızı ihlal edecek şekilde kopyalanarak bu web sitesinde diğerlerinin erişimine konulduğunu inanıyorsanız, lütfen ihlal edildiğini düşündüğünüz içerik konusunda, iletişim bilgilerinizle birlikte prefabrik[at]yahoo.com adresinden bizimle iletişime geçiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder